Online training Cybercrime op 17 januari

Gratis online training Cybercrime, georganiseerd door Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland. Deze training is ook beschikbaar voor ondernemers uit de gemeenten van de regio Amsterdam-Amstelland (Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn). Zij kunnen dinsdag 17 januari opnieuw deelnemen aan deze online training Cybercrime.

De training Cybercrime wordt gegeven via Zoom, aanvang 19.00 uur. De training duurt tot circa 20.15 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de site van PVO Noord-Holland. De ondernemer tips krijgt hoe de online weerbaarheid van zijn onderneming en werknemers kan worden versterkt en hoe een hack te voorkomen. Naast het informatieve gedeelte is er ook tijd en ruimte voor het stellen van vragen.

Platform Veilig Ondernemen

PVO Amsterdam-Amstelland en PVO Oost-Nederland zijn onderdeel van het landelijk Platform Veilig Ondernemen. De website van PVO Noord-Holland heeft continu een actueel overzicht van de data voor volgende online en fysieke trainingen.

PVO Oost-Nederland heeft instructiefilmpjes op Youtube over veel voorkomende vormen van cybercrime, zoals phishing, ransomware, CEO-fraude. Deze video’s zijn  samengesteld door Nederlands Forensisch Incident Response (NFIR).